Η θέση της ΟΕΛΜΕΚ για τη διαμεσολαβητική πρόταση των Οργ.Γονέων

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, σε σχέση με τις πληροφορίες για διαμεσολαβητική πρόταση από τους οργανωμένους γονείς για την άρση του αδιεξόδου στην Παιδεία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, οι οργανωμένοι γονείς είχαν ζητήσει να δουν τις εκπαιδευτικές οργανώσεις την Παρασκευή (14/9). Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, οι οργανωμένοι γονείς εξέθεσαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, τους οποίους χαρακτήρισε «δικαιολογημένους».

Ταυτόχρονα,

τους μετέφεραν τη διάθεσή τους για να αναλάβουν πρωτοβουλία και να μεσολαβήσουν για άρση του αδιεξόδου στην Παιδεία. Από πλευράς εκπαιδευτικών, αναφέρθηκε ότι υπάρχει ετοιμότητα να είναι δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια, αλλά διέψευσε ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο.

Όμως, ανέφερε ότι «διαβάζουν για μια πρωτοβουλία από άλλη συντεχνία και ελπίζουν όλα αυτά να καταλήξουν κάπου».

Επειδή υπάρχει ειδική ευαισθησία για τους μαθητές της Γ' Λυκείου, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ διαβεβαίωσε ότι, ανεξαρτήτως των καταστάσεων, οι εκπαιδευτικοί δεν θα αφήσουν τους μαθητές εκτεθειμένους και όσος χρόνος χαθεί, θα αναπληρωθεί, είτε σε μεμονωμένες αργίες είτε στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα