Ανάρτηση με «μπηχτές» από Οδ.Μιχαηλίδη για εξελίξεις στην Παιδεία

Ανάρτηση με αιχμές έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Παιδεία.

Ο Γενικός Ελεγκτής, αναδημοσιεύοντας ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Παντελή Νικολαΐδη, ανέφερε «Εμβρόντητη η κοινωνία παρακολουθεί πως τα συμφέροντα υπερισχύουν του ορθολογισμού και ποιοι τελικά παίρνουν τις αποφάσεις».

Εμβρόντητη η κοινωνία παρακολουθεί πως

τα συμφέροντα υπερισχύουν του ορθολογισμού και ποιοι τελικά παίρνουν τις αποφάσεις. pic.twitter.com/lRAYVoC6Rg

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) September 6, 2018

Νωρίτερα, ο Παντελής Νικολαΐδης είχε γράψει στο Facebook του: “4 Υπουργοί είχαν σύσκεψη στο ΥΠΕΞ μέχρι τις 3 το πρωί για το θέμα της εκπαίδευσης. Θα γονατίσουν, πού θα πάνε, θέλουν δεν θέλουν…».

Χθες βράδυ, εξάλλου, ο Γενικός Ελεγκτής δημοσίευσε τη νομοθεσία που διέπει τις εργασιακές σχέσεις, σχολιάζοντας «Αυτή είναι η διεθνής σύμβαση την οποία οι συντεχνιακοί κακοποιούν, ισχυριζόμενοι ότι το κράτος οφείλει να τους πληρώνει και να κάθονται. Σκανδαλώδης ρύθμιση, αντίθετη με αυτά που ισχύουν σε όλες τις άλλες συντεχνίες του κεντρικού κράτους και όλων των ημικρατικών οργανισμών».

Αυτή ειναι η διεθνής σύμβαση την οποία οι συντεχνιακοί κακοποιούν ισχυριζόμενοι οτι το κράτος οφείλει να τους πληρώνει και να κάθονται. Σκανδαλώδης ρύθμιση, αντίθετη με αυτά που ισχύουν σε όλες τις άλλες συντεχνίες του κεντρικού κράτους και όλων των ημικρατικών οργανισμών. pic.twitter.com/DEnFvXrn47

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) September 5, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα