Αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης ταλέντων

Το Ερευνητικό Κέντρο CARDET ανακοινώνει την προσφορά ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος για επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού και διευθυντικά στελέχη οργανισμών με τίτλο ‘Integrated Strategic Talent Management for High Performing Organisations’.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί στα αγγλικά, προσφέρεται δωρεάν με επιχορήγηση της ΑΝΑΔ, και περιλαμβάνει 6 διαδικτυακές συνεδρίες - 3-5 Μαΐου

και 10-12 Μαΐου (09:00 – 13:00) – καθώς και 4 ώρες συμπληρωματικής εξειδικευμένης συμβουλευτικής για τους συμμετέχοντες/ουσες.

Η Διαχείριση Ταλέντων (Talent Management), ως μια μεθοδική και πολυεπίπεδη προσέγγιση στη διεύθυνση προσωπικού, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής στρατηγικής των εταιρειών/οργανισμών και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βιωσιμότητα και ανάπτυξη τους. Δια μέσω της διαμόρφωσης και εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τη διαχείριση του προσωπικού τους, οι εταιρείες/οργανισμοί θέτουν τη βάση για την προσέλκυση, ανάπτυξη, κινητοποίηση και διατήρηση προσοντούχων εργαζομένων. Κάτι εξαιρετικά σημαντικό καθώς παρατηρείται έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ οι εξελίξεις στον τομέα της εργασίας έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις ανάγκες και απαιτήσεις των εργαζομένων.

Το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναλύσει εις βάθος τα εν λόγω δεδομένα και θα συμβάλλει ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ολοκληρωμένη αντίληψη των βασικών παραμέτρων που καθορίζουν μια επιτυχημένη στρατηγική Διαχείρισης Ταλέντων. Παράλληλα θα τους παρουσιαστούν σύγχρονες και εφαρμοσμένες τακτικές στον τομέα, ενώ θα λάβουν πρακτική καθοδήγηση και συμβουλές για να είναι σε θέση να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν επιτυχημένες και δοκιμασμένες προσεγγίσεις για τη Διαχείριση Ταλέντων στον οργανισμό τους. Στρατηγικές μέσω των οποίων θα είναι σε θέση να προσελκύσουν, να ενθαρρύνουν και να διατηρήσουν ταλαντούχο προσωπικό αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες τους.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος θα προσφερθούν και ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων/ουσων.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού στον σύνδεσμο εδώ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναπτύσσοντας,anaptyssontas