Οργανωμένος ο Ρώσος φυγάς–Είδαν την σκόνη του στο οδόφραγμα;

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, που δεν αποκλείεται να συνδέεται με την υπόθεση διαφυγής του Ρώσου κρατούμενου.

Η μοτοσικλέτα, αφού εντοπίστηκε μετά τη διαφυγή του Ρώσου υπόδικου που ξέφυγε κάτω απ' τη μύτη των αστυνομικών στο Επαρχιακό Δικαστήριο, τυγχάνει ερευνών, μιας και δεν αποκλείεται να είναι η ίδια (αφού είναι επίσης μεγάλου κυβισμού) με αυτήν που χρησιμοποίησε ο Ρώσος και ο συνεργός του προκειμένου να διαφύγουν από τα Δικαστήρια.

Δείτε εδώ σχετικά: Πώς διέφυγε ο Ρώσος κρατούμενος - Ανθρωποκυνηγητό

Αστυνομίας

Να σημειωθεί ότι χθες η Αστυνομία είχε προβεί σε σχετική ενημέρωση για ενδεχόμενη διαφυγή του στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει σχεδόν από την ίδια ώρα στις κατεχόμενες περιοχές.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί πέραν της διοικητικής έρευνας και πειθαρχική, προκειμένου να διαφανούν αδικήματα κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην συνοδεία του κρατούμενου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του Αρχηγού Αστυνομίας, εξετάζεται κατά πόσον είχαν τηρηθεί οι διαδικασίες όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας για μεταφορά κρατουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα