Άναψαν τα αίματα στην πρεμιέρα Survivor – Ο πρώτος καβγάς

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ το φαντασμαγορικό Survivor, όπου διάσημοι και μη άνθρωποι καλούνται να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Χθες βράδυ το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα και αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη γνωριμία με τις δυο ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών», όπως αυτοονομάστηκαν κατά την πρώτη δοκιμασία τους, στη συνέχεια είδαμε και την πρώτη μονομαχία, που είχε ως έπαθλο το σπίτι που θα διαμένουν οι ομάδες

καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ένας τραυματισμός παίκτη από την ομάδα των Μαχητών άναψε τα αίματα στην ομάδα των Διάσημων, μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Μαριάννας Καλλέργη. Ο τραυματισμός αποδείχθηκε μεν σοβαρός, αλλά δεν προκάλεσε περαιτέρω επίπτωση στον διαγωνιζόμενο, μιας και επρόκειτο για τράβηγμα στο πόδι, λόγω της απότομης ανάβασής του σε σχοινί, που αποτελούσε μέρος της δοκιμασίας.

Η Μαριάννα Καλλέργη τόνισε ότι σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, που αντέδρασε έντονα.

«Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μ…», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Το Survivor προβάλλεται από χθες στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια του παιχνιδιού, απόψε στις 21.15 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή την ίδια ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα