Ανανέωση Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ ΜΒΑ του ΠΚ & του Ομίλου Χ.Α Παπαέλληνας

To Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου συνεργάζεται από το 2008 με τον Όμιλο Χ.Α.Παπαέλληνας. H συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, συμπληρώνει φέτος δεκατέσσερα χρόνια και με την πάροδο του χρόνου εμπλουτίζεται και ενδυναμώνεται. Η συνεργασία αυτή συνεισφέρει ουσιαστικά στην δημιουργία και ανάδειξη νέων ηγετικών στελεχών με όραμα και προοπτικές για επιτυχία.

H ανανέωση του μνημονίου

συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας, στην παρουσία της Διεύθυνσης του Προγράμματος MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου και της Διεύθυνσης του Ομίλου και αφορά τη συνεργασία των δυο μερών για υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου οφέλους.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Προγράμματος ΜΒΑ, ο Δρ. Ηρακλής Βλαδιμήρου, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και απερχόμενος συν-Διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ, καθώς και ο κος Χρήστος Παπαέλληνας, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας.

Η συμφωνία θα παρέχει ευκαιρίες προς τελειόφοιτους φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ για εκπόνηση επιχειρηματικών μελετών σε πρακτικά προβλήματα σε συνεργασία με στελέχη του Ομίλου, φιλοξενία διοικητικών στελεχών  του Ομίλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για ενημέρωση των φοιτητών για θέματα συναφή με τις δραστηριότητες του Ομίλου, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για φοιτητές, συν-διοργάνωση εκδηλώσεων με συμμετοχή εμπειρογνωμόνων σε δημόσιες συζητήσεις επίκαιρων θεμάτων ενδιαφέροντος.

Ο Όμιλος Χ.Α.Παπαέλληνας στηρίζει έμπρακτα την ακαδημαϊκή αριστεία και ενθαρρύνει τη νέα γενιά για περισσότερη γνώση, μόρφωση και ευγενή άμιλλα. Η συνεργασία με το Πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας απέναντι στην Κοινωνία για ευημερία και μόρφωση, συνδέοντας το Πανεπιστήμιο και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://intro.mba.ucy.ac.cy/, στο τηλέφωνο 22893600 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωση Συμφωνίας Συνεργασίας, ΜΒΑ, Ομίλου Χ Α Παπαέλληνας,ananeosi symfonias synergasias, mva, omilou ch a papaellinas