Αναμένονται άλλες 4 συλλήψεις σήμερα για επεισόδια στον «Δία»

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν ακόμα τέσσερα εντάλματα συλλήψεις, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, εντός και εκτός του κτηρίου του συγκροτήματος «Δίας», καθώς και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, στο περιθώριο της διαμαρτυρίας για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε την Τετάρτη διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών σε βάρος άλλων δύο υπόπτων.

Διαβάστε ακόμη: Υπό 8ημερη κράτηση άλλοι δύο για την επίθεση στο συγκρότημα

ΔΙΑΣ

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για άλλα έξι ύποπτα πρόσωπα, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η Αστυνομία να προβεί στη σύλληψη ακόμα 4 προσώπων.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για την υπόθεση συνολικά 14 ύποπτα πρόσωπα, ηλικίας από 25 μέχρι και 64 ετών, που έχουν τεθεί υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Εξάλλου, αναμένεται η επεξεργασία και ταυτοποίηση προσώπων από ανοικτές πηγές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από μαρτυρίες προσώπων, καθώς και αδικημάτων, τα οποία φέρονται να διαπράττονται από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, με την ανακριτική ομάδα να έχει ενισχυθεί και από μέλη των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού, λόγω του μεγάλου όγκου τεκμηρίων που έχει παραληφθεί και αναμένεται να επιθεωρηθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα