Ανάλυση Κυπριανίδη: «Ήταν κόκκινη στον Στεπίνσκι»

Ο αναλυτής διαιτησίας Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από πλευράς των διαιτητών στην πρώτη αγωνιστική της β' φάσης.

Για το ΑΠΟΕΛ–Άρης είπε: «Η πρώτη φάση στο 12’, όταν πηδάει στον αέρα ο Στεπίνσκι μαζί με τον Σόουζα, βλέπουμε να γίνεται μία χρήση του αγκώνα από τον πρώτο. Ο διαιτητής είναι στα δύο μέτρα, βλέπει τον παίκτη ματωμένο και λέει παίζεται. Επενέβη το VAR, πήγε το είδε και καταλόγισε

το πέναλτι δείχνοντας κίτρινη κάρτα. Ήταν μια φάση που δεν έπρεπε να του φύγει με τίποτα. Βλέποντας τα αίματα, έχοντας οδηγίες από τους αναλυτές, χρησιμοποίησε τον αγκώνα του σαν όπλο και ήταν κόκκινη κάρτα. Απ’ εκεί και πέρα, τρία φάουλ διέφυγαν του διαιτητή. Στο 18’ του Θεοδώρου δεν έδωσε καν φάουλ και κίτρινη κάρτα. Ένα φάουλ του Σόουζα που έσπρωξε τον αντίπαλο κι ένα του Μουσούντα. Ήταν μεγάλη έκπληξη επίσης που έδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεις, ασχέτως αν τελικά κράτησε πέντε».

Για το Ανόρθωση–ΑΕΚ: Στο 24’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αραγιούρι. Σωστή η απόφαση και η κίτρινη κάρτα».

Για το Πάφος–Απόλλων: «Είχε υποδείξει τρία λεπτά καθυστερήσεις. Στο 92’ και 40 δευτερόλεπτα, κέρδισε φάουλ η Πάφος. Απέμεναν 20 δευτερόλεπτα. Εκτελέστηκε το φάουλ και μετά βγήκε κόρνερ. Εκτελέστηκε, έγινε μία μικρή απόκρουση από την άμυνα του Απόλλωνα και η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής και την πήρε παίκτης της Πάφος. Εκεί σφύριξε τη λήξη. Ήταν… δίκοπο μαχαίρι που σφύριξε τη λήξη».

Για το Εθνικός-Ομόνοια: «Αν ερχόταν εγκαίρως το ρεύμα, θα συνεχιζόταν ο αγώνας. Αν δεν δουλεύει το VAR, δεν διακόπτεται ένας αγώνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα