Ανακοίνωση Υπ. Παιδείας για την αυριανή απεργία στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), μετά την απόφαση του Παγκύπριου Συνδέσμου Παιδαγωγών Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων (ΠΑ.ΣΥ.Π.Π.Ο.Σ), μέλη του οποίου παρέχουν υπηρεσίες στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (ΠΟΣ), να προχωρήσουν σε στάση εργασίας

αύριο Τρίτη 17 Απριλίου 2018, ανακοινώνει τα πιο κάτω:

Tην Τρίτη 17 Απριλίου 2018, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας του Συνδέσμου των εκπαιδευτικών που παρέχουν υπηρεσίες στα ΠΟΣ, τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, που παραμένουν στα ΠΟΣ μετά τη λήξη των μαθημάτων της πρωινής ζώνης, να φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή των παιδιών τους στις 1:05 μ.μ.

Ποια σχολεία επηρεάζονται από την απεργία και ποιες ώρες

Παρακαλούνται, επίσης, όλοι όσοι παρέχουν υπηρεσίες στα ΠΟΣ (Συνδέσμους Γονέων, λεωφορειούχους, εστιάτορες, σχολικούς βοηθούς/συνοδούς κ.α.), να ενεργήσουν ανάλογα.

Επισημαίνεται ότι για τα πιο πάνω μέτρα του ΥΠΠ, υπάρχει η σύμφωνος γνώμη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ).

Το ΥΠΠ εκφράζει τη λύπη του προς τους γονείς/κηδεμόνες και τους μαθητές για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται. Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει ότι στηρίζει τη λειτουργία του θεσμού των ΠΟΣ και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον και την ασφάλεια όλων των παιδιών των σχολείων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα