Ανακοίνωσε τον Έβανς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το deal με τον Τζέρεμι Έβανς και έβαλε τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας και το μόνο που έλειπε για να επισημοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή ήταν η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Αυτή,

λοιπόν, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου (21/8), με τους «πράσινους» να κάνουν γνωστό πως βάζουν στο ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά τον άλλοτε παίκτη της Χίμκι, της Νταρουσάφακα και της Αρμάνι Μιλάνο. 

Ο Έβανς αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δημήτρη Πρίφτη και να... πιάσει δουλειά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς για ένα χρόνο.

Ο Τζέρεμι Έβανς γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1987 στη Louisiana των ΗΠΑ, έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση «4». Φοίτησε στο Crossett High School και στην τελευταία του σεζόν εκεί μέτρησε 25.6 πόντους, 11.0 ριμπάουντ και 4 μπλοκ ανά ματς.

Ακολούθως, έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα με τους Western Kentucky Hilltoppers. Παραμένει ο κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του κολεγίου του με 224 τάπες και στη σεζόν της αποφοίτησής του είχε 10 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 1.8 τάπες ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα