Ανακοίνωσε Κόντε η Ίντερ

Ο Αντόνιο Κόντε είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Ίντερ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μιλάνου το πρωί της Παρασκευής.

Ο 49χρονος Ιταλός τεχνικός, που μετράει ήδη 4 πρωταθλήματα στην καριέρα του (3 σερί με την Γιουβέντους στις ισάριθμες σεζόν που κάθισε στον πάγκο της και 1 με την Τσέλσι) επιστρέφει στην Serie A μετά από πέντε χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά

του.

| UFFICIALE

Antonio Conte sarà il nuovo allenatore dell’Inter!#WelcomeAntonio pic.twitter.com/AtklPrKlkX

Inter (@Inter) May 31, 2019


"Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου, είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω με τη δουλειά να ανταποδώσω όλη την εμπιστοσύνη που ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη της διοίκησης έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Επέλεξα την Ίντερ για τη διοίκηση, για τη σοβαρότητα και τη φιλοδοξία του πρότζεκτ. Για την ιστορία της. Μου έκανε εντύπωση το πόσο ξεκάθαρο ήταν το κλαμπ αλλά και η θέλησή του να ξαναφέρει την Ίντερ εκεί που ανήκει", τόνισε ο Κόντε ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος των "νερατζούρι" Στίβεν Ζανγκ δήλωσε:

"Είμαι σίγουρος πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς που υπάρχουν. Είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας, να πραγματοποιήσουμε την αποστολή μας που είναι πάντα η ίδια: να ξαναφέρουμε αυτό το σύλλογο μεταξύ των καλύτερων του κόσμου".

Keywords
Τυχαία Θέματα