Αν. Τζιωνής: "Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος διψάει για τίτλους"

Με γραπτή του δήλωση ο Αντώνης Τζιωνή, ο επικεφαλής του συνδυασμού για την ηγεσία της Ομόνοιας, δηλώνει ότι αντιλαμβάνονται πλήρως το βάρος της ευθύνης απέναντι στην Ομόνοια, απέναντι στην ιστορία και το μέλλον.

Η γραπτή δήλωση του Αντώνη Τζιωνή:

«Συναισθανόμαστε πλήρως το βάρος της ευθύνης απέναντι σε αυτό το ένδοξο σωματείο. Την ευθύνη απέναντι στην ιστορία. Την ευθύνη απέναντι στο μέλλον. Ένα μέλλον που πρέπει να ατενίσουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ένα μέλλον που πρέπει να γεμίσει ξανά με υπερηφάνεια τους απανταχού Ομονοιάτες.

Ο Συνδυασμός μας είναι πανέτοιμος να

εργαστεί για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Και αυτό θα το πετύχουμε με μεθοδική δουλειά και επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος μας θα είναι η νίκη σε κάθε παιγνίδι. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο από αυτό που επιτάσσει ιστορία μας: Νίκες, επιτυχίες, σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και τον αντίπαλο. Όπως είπε πρόσφατα και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Νίκος Νταμπίζας: Το DNA του συλλόγου είναι εκεί. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να υπάρχουν οι συνθήκες ώστε να προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Θέλουμε να θεσπιστούν τρόποι λειτουργίας μέσα και έξω από το γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να φεύγει από το γήπεδο με την αίσθηση ότι είδε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν συμβιβάστηκε με τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Οι Ομονοιάτες έχουν ανδρωθεί με τίτλους και επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια, σε δύο επίπεδα. Στο οικονομικό και το αγωνιστικό, που αναπόφευκτα, επηρεάζεται από το πρώτο. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος διψάει για τίτλους. Και όλοι όσοι απαρτίζουμε τον συνδυασμό νιώθουμε το ίδιο.

Στο οικονομικό κομμάτι θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα το έργο του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στις εποχές της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης.

Ο Συνδυασμός μας συνδυάζει ένα κράμα έμπειρων και νέων στελεχών: Στελέχη με πλούσια εμπειρία στη Διοίκηση του Σωματείου και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αλλά και νέους επιστήμονες και καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ, θα συμβάλουν στη διαδικασία αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του σωματείου.

Εντός της βδομάδας, ο Συνδυασμός θα παρουσιάσει τους άξονες στρατηγικής, στη βάση των προτίθεται να διοικήσει το σωματείο και να αναπτύξει τη δράση του»

Keywords
Τυχαία Θέματα