Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς…

Τι και αν σε λίγες μέρες (25/11) θα κλείσει τα 38 του χρόνια, ο Νούνο Ασίς είναι στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής της Ομόνοιας και δείχνει ότι και φέτος θα ηγηθεί της προσπάθειας των πρασίνων.


Ο Πορτογάλος παραμένει έφηβος στους αγωνιστικούς χώρους και μπορεί ακόμη να βγάζει και 90λεπτο σε ένα ντέρμπι υψηλής έντασης όπως το περασμένο με τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την φάση στο 92’ όταν ξεκίνησε από την άμυνα και πέρασε τον Μοράις σαν… «σταματημένο» βγάζοντας την σέντρα στον

Ράμος.

Ότι κι αν πεις γι’ αυτό τον ποδοσφαιριστή πραγματικά είναι λίγο. Αλλά ότι θα φτάναμε στην 10η αγωνιστική και θα ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στην κορυφή της λίστας κανένας δεν το πίστευε αφού να θυμίσουμε ότι ο Μπεμπέ αποκτήθηκε κυρίως για να δίνει ανάσες στον Πορτογάλο.

Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς ο Νούνο Ασίς ίσως σπάσει το ρεκόρ λεπτών συμμετοχής των δυο τελευταίων σεζόν του στην Ομόνοια.

Πέρσι ο Ασίς αγωνίστηκε συνολικά 1956 λεπτά και σκόραρε 5 γκολ.

Την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε 2005 λεπτά και σκόραρε 3 γκολ

Την πρώτη του χρονιά (12-13) στην Ομόνοια έχασε πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής και αγωνίστηκε συνολικά 2412 σκοράροντας 2 γκολ.

Μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος πέτυχε τρία γκολ σε δέκα αγωνιστικές και εκτός από τα λεπτά συμμετοχής μπορεί να φτάσει και γιατί όχι να ξεπεράσει την περσινή σεζόν όταν σκόραρε 5 γκόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα