«Αν ο Απόλλωνας διψά μια εμείς διψάμε δυο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με αυτό τον τρόπο χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα το μέλος της διοίκησης της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Τι είπε για Νούνο Ασίς. ν

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό.

Για την αύξηση των ομάδων: «Η Ομόνοια αφουγκράστηκε κάποια γεγονότα στις εποχές που ζούμε με τα οικονομικά προβλήματα. Είναι ένα προσωρινό μέτρο η αύξηση. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι μετά από τρια χρόνια θα καλυτερέψουν οι συνθήκες. Δεν αλλάζει κάτι με το σήμερα. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Όλα

θα κριθούν στην πράξη».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Αυτό που προέχει είναι να δείξουμε πως το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήταν μια κακή παρένθεση. Υπάρχουν οι δυνατότητες. Αν ο Απόλλωνας διψά μια εμείς διψάμε δυο. Στόχος μας είναι η Ευρώπη».

Το ότι η Ομόνοια δεν κέρδισε μέσα στο ΓΣΠ από την 1η Φεβρουαρίου: «Ήταν διάφορες συγκυρίες. Ελπίζουμε από αύριο να γίνει μια νέα αρχή».

Για την βράβευση του Αντρέα Σολωμού: «Μιλά με τη δύναμη της ψυχής του. Όταν βλέπεις τέτοια παιδία εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτό το παιδί. Βλέπει την ομάδα του μέσα από τα μάτια της ψυχής του. Η Ομόνοια δεν είναι ένας απλός σύλλογος. Ξέρει να τιμά ανθρώπους».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ο προγραμματισμός δεν σταμάτησε ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα