«Αν μάθετε ότι αυτοκτόνησα, δεν το έκανα»: Η προφητική ανάρτηση του ΜακΆφι

Μια σειρά θεωριών συνωμοσίας πυροδότησε ο θάνατος του Τζον Μακάφι, του μεγιστάνα που αφού έζησε μια πολυτάραχη ζωή και βρέθηκε χθες νεκρός στο κελί του.

Ο θάνατος του Μακάφι, μόλις λίγες ώρες αφότου ισπανικό δικαστήριο ενέκρινε την έκδοσή του στις ΗΠΑ, εκτιμήθηκε αμέσως ως αυτοκτονία, προκαλώντας την αντίδραση πολλών που κάνουν λόγο για συνωμοσία, επικαλούμενοι παλιότερα tweets του ίδιου με τα οποία προειδοποιούσε τους ακολούθους, αν ποτέ

μάθαιναν ότι αυτοκτόνησε «α λά Επστάιν», να μην πιστέψουν την είδηση.

«Είμαι ικανοποιημένος εδώ. Έχω φίλους. Το φαγητό είναι καλό. Όλα είναι καλά. Να ξέρετε ότι αν ποτέ κρεμαστώ, όπως ο Εστάιν, δεν θα ευθύνομαι εγώ», φέρεται να είχε γράψει παλιότερα στο Twitter.

To 2019 o επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν γνωστός για την ελευθεροστομία του –κατ’ άλλους για το ακαταλόγιστο των ισχυρισμών του-, είχε γράψει ότι λαμβάνει έμμεσα μηνύματα από την αμερικανική κυβέρνηση ότι τον θέλει νεκρό, σχεδιάζοντας να τον δολο

Τότε μάλιστα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από ένα νέο τατουάζ στον ώμο του με τη λέξη «whackd» (σ.σ. ψόφιος στην αμερικανική αργκό) το οποίο γρήγορα μετεξελίχτηκε σε hashtag, μαζί με το #McAfeeDidntKillHimself, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

RIP John McAfee who died from apparent suicide while awaiting extradition.

Problem is: he was claiming to do well in prison and insisted that "if I hang myself, a la Epstein, it will be no fault of mine"

Keywords
Τυχαία Θέματα