«Αν κάνει καλό στον Ρονάλντο να τον στέλνουμε κάθε εβδομάδα στην Πορτογαλία!»

Διάθεση για πλάκα είχε ο Ραλφ Ράνγκνικ, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην γενέτειρα του τόνισε πως η εξόρμηση αυτή θα πρέπει να γίνεται κάθε εβδομάδα αν είναι να του κάνει τόσο καλό.

Για περίεργη σχέση ανάμεσα στον Ραλφ Ράνγκνικ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα ο Πορτογάλος άσος να είναι απόντας από το ντέρμπι του Μάντσεστερ έκαναν λόγο οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 37χρονος Πορτογάλος άσος ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην εντός έδρας νίκη – ανατροπή

κόντρα στην Τότεναμ. Μετά το τέλος του ματς ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε διάθεση για πλάκα, με τον ίδιο να τονίζει πως αν η επίσκεψη του Ρονάλντο στην γενέτειρα του στην Πορτογαλία του κάνει καλό τότε ο ίδιος έχει το ελεύθερο να πηγαίνει σε αυτή κάθε εβδομάδα.

«Σίγουρα έκανε τη διαφορά με τα τρία γκολ του. Αλλά όχι μόνο με τα τρία του γκολ, αυτή ήταν η καλύτερη απόδοσή του από τότε που έφτασε εδώ. Απλά αστειευόμασταν μήπως έχει νόημα να τον στέλνουμε στην Πορτογαλία κάθε εβδομάδα. Παρεμπιπτόντως, τα πήγε εξαιρετικά και την Πέμπτη (10/3) στην προπόνηση.Γι’ αυτό αποφάσισα μετά από εκείνη την προπόνηση να τον ξεκινήσω παρόλο που είχε μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Έδειξε ότι έχει ακόμα την ποιότητα για να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία στο τέλος της σεζόν, πρέπει να το κάνουμε μαζί.Έδειξε ότι είναι σωματικά ικανός να το κάνει αυτό, αλλά πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι δεν ήταν πάντα έτσι τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρονάλντο, Πορτογαλία,ronalnto, portogalia