Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιον... από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν πραγματοποιεί καλή χρονιά φέτος. Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, δεν είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Με την ολοκλήρωση 23 παιχνιδιών έχει μαζέψει 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Από την φετινή πορεία, αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα ποδοσφαιριστή, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός κρατά από το

χέρι την ομάδα και κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει να πάρει εισιτήριο για την Ευρώπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 55% ο Τρισκόφσκι!

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει πετύχει 36 τέρματα στο πρωτάθλημα και τα 20 τα έχει πετύχει ο Τρισκόφσκι. Δηλαδή, έχει σημειώσει περισσότερα από τα μισά γκολ της Λαρνακιώτικης ομάδας. Παράλληλα, είναι το φαβορί για το χρυσό παπούτσι αφού ο δεύτερος στην λίστα με τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, Ρούμπεν Ράγιος, έχει έξι λιγότερα.  

Keywords
Τυχαία Θέματα