Αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία

Oι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ στη free agency, με τις προσδοκίες να είναι υψηλές και τον general manager της ομάδας, Ρομπ Πέλινκα, να θεωρεί αποτυχημένη την σεζόν αν δεν αναδειχθούν πρωταθλητές.

Tα θεμέλια για να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ  μπήκαν την περασμένη σεζόν για τους Λέικερς με την άφιξη του Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ την φετινή καλοκαιρινή περίοδο πλαισιώθηκε με τον Άντονι Ντέιβις αλλά και με αξιόλογους ρολίστες.

Με βάση αυτά τα δεδομένα στις τάξεις των «λιμνανθρώπων» υπάρχει έντονη αισιοδοξία για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν και ο Ρομπ Πελίνκα έχει θέσει ψηλά τον πήχη, λέγοντας χαρακτηριστικά στο ESPN:

«Για εμάς, ο,τιδήποτε πέρα από ένα πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία. Έτσι πρέπει να μάθουμε από την περασμένη σεζόν τον λόγο που δεν κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα. Και πολλά από αυτά πήγαν στην κατασκευή του ρόστερ φέτος».

New story: Anthony Davis tells @SarahSpain that a championship continues to drive him, echoing the title talk that Rob Pelinka and the Lakers have embraced https://t.co/PrU0St9Xk5

— Dave McMenamin (@mcten) July 29, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα