"Βασιλικός" περίπατος!

O Roger Federer επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Damir Dzumhur και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros για 11η συνεχόμενη χρονιά. Ο "Βασιλιάς" δεν έχει χάσει ακόμα κανένα σετ στo Γαλλικό Όπεν και έφτασε τις 64 χωμάτινες νίκες σε Grand Slam, ξεπερνώντας το ρεκόρ

του Bjorn Borg.



Ο Federer μετέτρεψε το παιχνίδι του για τον 3ο γύρο του Roland Garros σε υγιεινό περίπατο, καθώς κέρδισε τον Dzumhur με 6-4, 6-3, 6-2 σε 88 λεπτά.

Ο 33χρονος Ελβετός, κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων, επέστρεψε έτσι στους "16" ενός Grand Slam από το περσινό US Open, καθώς θυμίζουμε είχε χάσει στον 3ο γύρο του Australian Open τον Ιανουάριο από τον Andreas Seppi.

Σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από τον άπειρο Dzumhur και δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση. Ο Dzumhur είναι ο πρώτος Βόσνιος που έχει παίξει στον 3ο γύρο ενός Grand Slam και το έκανε δύο φορές, αφού είχε φτάσει στον 3ο γύρο και πέρσι στη Μελβούρνη. Προχθές είχε αποκλείσει τον Μάρκο Παγδατή, με 3-1 σετ.

O 23χρονος Βόσνιος τα πήγε πολύ καλά και σε κάποια διαστήματα προσέφερε καλό θέαμα. Δεν είχε ωστόσο αυτό το κάτι παραπάνω που μπορούσε να του δώσει κάτι απέναντι στον Federer, και ο Ελβετός έφτασε σε ρυθμούς ρελαντί σε μια "καθαρή" νίκη, την τρίτη του για φέτος στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα