"Τώρα το μέλλον μου είναι στον ΑΠΟΕΛ" (βίντεο)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για το παιχνίδ κόντρα στην Πάφο και όχι μόνο. Ανέφερε οτι το σκορ του αγώνα αδικεί την Πάφο και στη συνέχεια μίλησε για τα όσα λέχθηκαν για τον ίδιο.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ.

"Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Συμφωνώ ότι η έκταση αδικεί την Πάφο. Στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε ευκαιρίες, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ανατρέψουμε αυτή την ψυχολογία που υπήρχε, γιατί το χειρότερο ήταν αυτό. Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς

Λιγκ δεν ήταν εύκολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες. Ικανοποιήσαν και τον κόσμο. Χαιρόμαστε που ήρθε και καινούριος παίκτης, έβαλε δυο γκολ. Έχουμε και άλλους παίκτες που ήταν τραυματίες. Έχουμε δυο βδομάδες καιρό για να ξεκουραστούμε και να ξεπεράσουμε τις πληγές που έχουμε στην ομάδα. Τον τελευταίο καιρό λέχθηκαν πολλά και καλά και κακά και κάποια που δεν λέγονται. Εγώ κοιτάζοντας πίσω μπορώ να πω ότι έκανα κάποια πράγματα στη ζωή μου και σαν παίκτης και προπονητής όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είμαι στον ΑΠΟΕΛ."

Keywords
Τυχαία Θέματα