"Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί κανονικά το Final Four της Κολωνίας"

O Chief Operating Officer της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, τόνισε πως πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να διεξαχθεί κανονικά το Final Four της Κολωνίας.

Η Εuroleague έχει διακοπεί, όπως και σχεδόν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις, λόγω κορωνοϊού και το ερώτημα είναι αν, πώς και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Είναι δεδομένο πως το Final Four

της Κολωνίας είναι σε... κίνδυνο (22-24/5), αλλά ο Έντουαρντ Σκοτ μίλησε στο σερβικό «Sportklub.rs» για το συγκεκριμένο ζήτημα κι αποκάλυψε τις προθέσεις της διοργανώτριας αρχής.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Κάθε μέρα έρχονται νέες πληροφορίες, ακόμη και κάθε ώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση αυτό το γεγονός. Το τωρινό μας πλάνο είναι να διοργανώσουμε το Final Four της Euroleague στην Κολωνία στην ημερομηνία που είναι ήδη προγραμματισμένο. Ωστόσο, αν χρειαστεί, θα ανοίξουμε ξανά το θέμα ανάλογα με το πώς αναπτύσσεται η κατάσταση».

Συνεχίζοντας, προσέθεσε: «Αυτή τη στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να προκύψουν πρωταθλητές σε Euroleague και Eurocup με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ανάλογα με την κατάσταση, θα κάτσουμε στο τραπέζι με τις ομάδες και θα αποφασίσουμε πότε και πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα