"Το εμπάργκο δεν είναι το μόνο πρόβλημα"

"Το εμπάργκο δεν είναι το μόνο πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα μας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Εθνικός Άχνας, που τονίζει ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει και να δουλεύει σκληρά σαν ομάδα.

Η ανακοίνωση

Ευχή μας είναι κάθε φίλαθλος, οποιαδήποτε ομάδα και αν υποστηρίζει, να μπορεί να νιώσει την υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι εμείς στον Εθνικό Άχνας ακόμα όταν χάνει η ομάδα του. Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας τα είχε όλα… πάθος, θέληση, κατοχή, ευκαιρίες, δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα, δυναμισμό. Στο μόνο

πράγμα όπου υστερούσε η ομάδα μας ήταν η ‘αριθμητική υπεροχή’ μέσα στο γήπεδο.

Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τον σημερινό αγώνα, γιατί το μόνο που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί που χάσαμε για άλλο ένα παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίσει τόσο εμάς όσο και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι τις ομάδες, όχι απαραίτητα μόνο τη δική μας.

Τα οποιαδήποτε σφάλματα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς μας δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας τα υποδείξει, είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε πάντα να διορθώνουμε και να μην επαναλαμβάνουμε. Παράκλησή μας είναι όπως και οι υπόλοιποι που σφάλλουν να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να τα αντιμετωπίζουν με τον ίδιο σεβασμό. Προφανώς το εμπάργκο δεν είναι το μόνο πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα μας.

Από πλευράς μας σας εγγυόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά σαν ομάδα. Τα στοιχεία που έχει δείξει η ομάδα μας φέτος είναι αρκετά για να πεισμώσουν όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της να την στηρίξουμε ακόμη περισσότερο. Είναι δεδομένο πως με τέτοια ομάδα μας αδικούν τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων και είμαστε σίγουροι πως η σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών μας θα ανταμειφθεί αργά ή γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα