"Τεσσάρα" με ανατροπή για Μίλαν (βιντεο)

Ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Κάρπι (0-0) και Ελλάς Βερόνα (1-1), η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 4-2 της Φροζινόνε εκτός έδρας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντανιέλ Τσιοφάνι, ο οποίος "τρύπησε" την άμυνα των "ροσονέρι", βρέθηκε απέναντι στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι παίκτες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Νίκολα Λεάλι δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Μιλανέζοι μπήκαν αποφασισμένοι

να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα, κι αφού αρχικά έχασαν μία τεράστια ευκαιρία με τον Κεϊσούκε Χόντα (48'), έφεραν το ματς στα ίσα με όμορφο διαγώνιο σουτ του Ιγκνάσιο Αμπάτε (51'). Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κάρλος Μπάκα με σουτ προ κενής εστίας έκανε την ανατροπή για τους "ροσονέρι". Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 77' ο Άλεξ με καρφωτή κεφαλιά έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό, αφού το γκολ του Φεντερίκο Ντιονίζι στο 83' επανέφερε τη Φροζινόνε στο παιχνίδι, όμως στο 93' ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα με δυνατό σουτ "έσβησε" το όνειρο των γηπεδούχων.
Οι συνθέσεις

Φροζινόνε (4-4-2): Λεάλι, Μ. Τσιοφάνι, Ντιακιτέ, Μπλάνκαρντ, Πάβλοβιτς, Γκόρι (72' Τσίμπσα), Σαμάρκο, Τόνεφ (63΄Παγκανίνι), Σοντίμο, Ντ. Τσιοφάνι (90' Λόνγκο), Ντιονίζι.

Μίλαν (4-4-2): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Άλεξ, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Μοντολίβο, Μπερτολάτσι, Χόντα, Μποναβεντούρα, Μπάκα (90' Πόλι), Νιανγκ (80' Λουίζ Αντριάνο).

FT - VIDEO(Serie A): Frosinone Calcio OFC 2-4 A.C. MilanAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, December 20, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα