"Σήμερα όλοι πονούμε, όλοι πενθούμε και αγανακτούμε..."

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαίας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σήμερα όλοι συμπάσχουμε για τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος που μας συγκλόνισε.

Το παρόν τους στη νεκρώσιμο ακολουθία έδωσαν τόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Brasal που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον «Γολγοθά» των ερευνών για εντοπισμό των θυμάτων, όσο και ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας και ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης. Το παρόν τους έδωσαν και μέλη της πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

"Σήμερα ολοκληρώνεται η γήινη δοκιμασία δυο αδικοχαμένων ανθρώπων που τόσο πρόωρα

και βάναυσα εγκατέλειψαν αυτό τον κόσμο. Οι συγγενείς και οι φίλοι αλλά και όλοι εμείς ως λαός της Κύπρου, πονούμε, πενθούμε και αγανακτούμε για όλα όσα συνέβησαν ψάχνοντας μέσα μας απαντήσεις στα αδήρητα ερωτήματα που προκύπτουν.

Όλοι μας σήμερα συμπάσχουμε για όλα τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος το οποίο συγκλόνισε και θα συγκλονίζει για πολύ ακόμα την κοινωνία μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η Λίβια και η Έλενα αδικημένες σ' αυτή τη ζωή θα βρουν δικαίωση αιώνια αγάπη και ανάπαυση στην αγκαλιά του ουράνιου Θεού Πατέρα μας όπου αγγελική θα είναι η ζωή τους.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τα μέλη της ΕΜΑΚ και τους συνεργάτες τους, οφείλουμε σήμερα ως Έθνος ένα μεγάλο ευχαριστών. Με την υπομονή και την επιμονή και τον επαγγελματισμό τους και υπό αντίξοες συνθήκες πέτυχαν το δύσκολο έργο του εντοπισμού των θυμάτων δίδοντας μαθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης και αρετής γεγονός που ανέστησε την εθνική μας αξιοπρέπεια από τον πυθμένα της ντροπής που μας βύθισαν οι πράξεις ενός άρρωστου εγκληματία.

Στους χαροκαμένους συγγενείς και φίλους ευχόμαστε άνωθεν παρηγοριά υπομονή και αντοχή. Η ειλικρινής μας αγάπη και συμπαράσταση ας τους αγγίξει απαλύνοντας έστω και λίγο τον βαρύ τους πόνο. Όλη η Κύπρος σήμερα προσεύχεται, τόσο για τα θύματα όσο και για τους συγγενείς τους", αναφέρει μεταξύ άλλων στον επικήδειο λόγο του. 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα