"Πρέπει να το αλλάξουμε αύριο το βράδυ"

O εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με τη Δόξα και όλα όσα αφορούν τη βαρωσιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το σερί των εφτά αγώνων χωρίς νίκη στο «Παπαδόπουλος»: «Σε όποιο παιχνίδι κατεβαίνουμε, κατεβαίνουμε για να το κερδίσουμε. Με οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν αλλάζει τίποτα με το τι έχει προηγηθεί. Όμως το σερί των εφτά αγώνων χωρίς νίκη στο «Παπαδόπουλος» είναι πολύ μεγάλο και πρέπει

να το αλλάξουμε αύριο το βράδυ».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί για όλα όσα συμβαίνουν, να φταίνε όλοι οι άλλοι. Στα πόδια τους είναι να αλλάξουν τα πράγματα και θα πρέπει να γίνει αρχής δεδομένης από αύριο».

Για το αγωνιστικό: «Επιστρέφει ο Ουάρντα και οι Χρυσοστόμου και Χριστοφή που ήταν άρρωστοι προπονούνται κανονικά».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Είναι λογικό όταν μία ομάδα δεν κερδίζει, θα ακούσεις και υπερβολές, θα ακούσεις και πράγματα που δεν ισχύουν. Το ράδιο αρβύλα έχει την τιμητική του, όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Το σημαντικό είναι πως έχουμε παιχνίδι αύριο και η ψυχολογία θα αλλάξει μία νίκη αύριο επί της Δόξας».

Για τον κόσμο: «Προφανώς απογοητεύεται ο κόσμος όπως όλοι μας όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Όμως ο κόσμος της Ανόρθωσης, θα έρθει στο γήπεδο. Δεν μπορεί κανείς να εκφράσει παράπονο από τη στήριξη των οπαδών μας φέτος. Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται από την απόδοση της ομάδας».

Για τεχνικό διευθυντή: «Η πρόθεση είναι να υπάρξει αντικαταστάτης. Υπάρχει απόφαση για να βρεθεί κάποιος που να αναλάβει τη θέση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για να συζητηθεί, όταν θα υπάρξει εξέλιξη θα ενημερώσουμε».

Για τον Μουνιόθ: «Είχε δει την ομάδα πριν αναλάβει και είχε μείνει ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ. Από εκεί και πέρα εξήγησε πως θα χρειαζόταν λίγος χρόνος ώστε να βελτιώσει κάποια πράγματα. Ο ίδιος είδε βελτίωση στα τελευταία δύο παιχνίδια, σε κάποιους τομείς που ο ίδιος ήθελε να δει βελτίωση. Σε γενικές γραμμές, από που μας λέει, είναι πως υπάρχει ικανοποίησή για την πρόοδο που σημειώνει η ομάδα, σε συγκεκριμένους τομείς. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, για να μην δω και δέκα τίτλους πως είναι βελτιωμένη η ομάδα, ενώ δεν κερδίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα