"Περιμέναμε ότι θα έλαμπε η αλήθεια"

Για τη νίκη επί της Δόξας, αλλά και για την απόφαση του αθλητικού δικαστή στην περίπτωση του Καταλά, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Για τη νίκη με Δόξα: «Το σκορ δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω ερμηνείας. Το καθαρίσαμε από το πρώτο ημίχρονο. Μας επέτρεψε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και το μοναδικό ερώτημα ήταν πού θα σταματούσε το σκορ, γιατί βγάλαμε φάσεις για περισσότερα γκολ. Η ομάδα επανήλθε στις επιτυχίες χωρίς να φαίνονται

οι απουσίες που είχαμε. Παράδειγμα ο Ρουσιάς».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Εφόσον κάναμε το καθήκον μας, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα ήταν καλό. Εμείς κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Αλκή. Για να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, πρέπει να παίρνουμε το ζητούμενο από κάθε παιχνίδι. Σύντομα ευελπιστούμε να καλύψουμε το έδαφος. Θα έχουμε τον Γιάννου και τους Φλοριάν και Τρουγιόλς στη διάθεσή μας. Έχουμε τον ρόλο του φαβορί, αλλά είναι νωπά τα παραδείγματα. Πρέπει να το επιβεβαιώσεις στο γήπεδο, με σοβαρότητα και συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο. Να δώσουμε συνέχεια και με την Αλκή».

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι ήταν αδικαιολόγητες οι παραπομπές. Ήμασταν απόλυτοι και περιμέναμε ότι θα έλαμπε η αλήθεια. Δεν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό από Καταλά και Ιδιακέθ».

Keywords
Τυχαία Θέματα