"Πάτησαν" κουμπί στα κατεχόμενα για τρίτο πάροχο GSM

“Πατήσαμε το κουμπί” για την κάθοδο τρίτου παροχέα κινητής τηλεφωνίας (GSM) στην Κύπρο, δήλωσε ο “υπουργός συγκοινωνιών, μεταφορών και επικοινωνιών”, Κεμάλ Ντουρούστ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για να περάσουν στα κατεχόμενα στην ταχύτητα 4.5 G και μετά την απόφαση του “υπουργικού συμβουλίου”, σύντομα θα προκηρύξουν προσφορές.

Όπως

μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ντουρούστ συζήτησε αυτά τα θέματα με τη διεύθυνση της εταιρείας Turkcell στα κατεχόμενα. Άρχισαν, είπε, τις διαδικασίες για την κάθοδο και του τρίτου παροχέα GSM, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό αίτημα, προς όφελος των καταναλωτών, και είναι έτοιμοι να γνωρίσουν τέτοιες εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο, που θα μπορούσαν να προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο ψευδοκράτος.

Είμαστε, όπως πάντοτε, κοντά στον “λαό” μας, δήλωσε ο κ. Ντουρούστ, λέγοντας ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες προς τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι στα κατεχόμενα λειτουργούν σήμερα δύο εταιρείες GSM, Turkcell και Telsim, που είναι και οι δύο τουρκικής ιδιοκτησίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα