"Παίκτες με τον Πάμπο ήταν στο 20%, τώρα είναι στο 80%"

Με προβληματισμό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Νικόλας Γεωργίου, για τη νίκη της Ομόνοιας στο "Παπαδόπουλος", τα προβλήματα, τον Ματ Ντάρμπισάιαρ.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Γεωργίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Με τον Πέτεφ βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς, υπάρχει όμως αρκετός δρόμος. Πέτυχε νίκες, παρ'΄όλο που δεν έθελξε με την εμφάνιση της. Με ΑΕΛ και Ανόρθωση ήταν η

πιο σημαντικές μέχρι τις επόμενες. Έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση. Πήρε το αποτελέσματα και έφτασε από το τίποτα να διεκδικεί με αξιώσεις την τέταρτη θέση. Η χθεσινή νίκη της έδωσε ελπίδες. Εγώ παρακολούθησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ομόνοιας και προ-Πάμπου και μετά-Πάμπου εποχή. Όταν δεν πάρεις από το μάξιμουμ των ποδοσφαιριστών θα έρθεις στα ίδια επίπεδα. Ο Πέτεφ σχεδόν κάθε εβδομάδα μπορεί να πάρει το μάξιμου, παίζει με ηρεμία, δεν πανικοβάλλεται γι' αυτό έρχονται και οι ανατροπές. Υπάρχουν όμως αδυναμίες στη μεσοαμυντική λειτουργία. Επειδή έχει ανεβεί αρκετά ο Ντάρμπισάιαρ, ο Χριστοφή, ο Τζαίλσον και ο Καντέ. Παίκτες κλειδιά που από το 20% ανέβασαν απόδοση στο 80%. Υπάρχει ηρεμία και ψυχολογία. Δεν τους παίρνει από κάτω, δεν έχουν να χάσουν κάτι. Υπάρχει πίεση στ' όσο κερδίσουμε μπορούμε να φτάσουμε πιο πάνω.

Τα δύο γκολ του Ματ ήταν εκπληκτικά, η σέντρα ήταν καταπληκτική και τη δεύτερη ο Χριστοφή του την έκανε λοκούμι. Ο κίλερ το είδε και σκότωσε το παιχνίδι. Νιώθουν αυτοπεποίθηση. Πλέον οι αμυντικοί των άλλων ομάδων τον νιώθουν, τον υπολογίζουν. Τώρα θα γίνεται πανικός και αναστάτωση. Όλοι οι αντιπάλοι θα τον προσέχουν. Η προσοχή τους θα είναι πάνω του. Ο Λόπες επίσης δεν είναι τυχαίο που σκοράρει.

Ο Πέτεφ πρέπει να εντοπίσει τις αδυναμίες στην άμυνα είναι εμφανέστατες. Το κάτι περισσότερο για την Ομόνοια πρέπει να γίνει θαύμα. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα πάει αυτό το σέρι. Χθες σε 2 φάσεις η Ανόρθωση μπορούσε για το γκολ, μιλάμε για αμυντική λειτουργία νηπιαγωγείου. Να μην κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί όταν έρχεται μία νίκη. Το πρόβλημα είναι δεδομένο στην αμυντική λειτουργία. Υπάρχει κατάρα στον τερματοφύλακα. Δεν έχει Βάλε όπως ο Απόλλωνας, ούτε κεντρικούς αμυντικούς κολώνες. Υπάρχει ανισορροπία.

Στον κόσμο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αν ήταν άλλη ομάδα θα ήταν προς διάλυση. Μιλάμε για μία ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση. Δεν της αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση, πάλι μείναμε πίσω και τρέχουμε στο δεύτερο γύρο να τα φτιάξουμε. Πρέπει να αφήσουμε την ομάδα να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχει το κύπελλο που μπορεί να γίνει μία εξιλέωση. Στο κύπελλο όλα είναι πιθανά. Ο κόσμος περιμένει τόσα χρόνια ένα τίτλο, ν' αφήσουμε επιτέλους την ηττοπάθεια. Να ορθώσουμε ανάστημα. Οι παίκτες του Πάμπου δεν είναι άσχημοι ποδοσφαιριστές. Κερδίζεις τους μικρούς και προχωράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα