"Όσο είμαι εγώ προπονητής, αυτοί οι δύο δεν θ' αγωνιστούν"

Μεγάλο ενδιαφέρον στις δηλώσεις του Πέτεφ μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Δηλώσεις από τον Βούλγαρο τεχνικό, που ίσως προκαλέσουν. Απάντησε και για την επιστροφή των Λόπες και Σοάρες στις προπονήσεις. "Και να επιστρέψουν όσο εγώ είμαι προπονητής δεν θ' αγωνιστούν ξανά, ανέφερε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

"Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, δεν κατάφεραμε να φτάσουμε στο γκολ, δεχθήκαμε δύο γκολ

από λάθη. Έχει χαλάσει η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Αν παρουσίαζαν αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι πολύ έξυπνος και μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται όλα αυτά".

Για την επιστροφή των Σοάρες-Λόπες: "Ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι, ξέρετε όλοι ότι έχουμε προβλήματα. Αν κάνω αυτό που έχω αποφασίσει, αυτό θα το κάνω εγώ αν μείνω ή φύγω για να μην έχει η Ομόνοια κάποιες υποχρεώσεις με τα χρήματα. Χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο ότι η Ομόνοια μπορεί να τους πληρώσει. Και να επιστρέψουν όσο εγώ είμαι προπονητής, δεν θ' αγωνιστούν ξανά. Δεν πιστεύω ότι έχω φταίξιμο. Η Ομόνοια ήταν σε θέση που μπορούσε να χάσει και την είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Δεν προστατεύω τον εαυτό μου. Αν μπορεί να διαβάσεις αυτά που έχω πει, μπορείς να καταλάβεις τι θα κάνω. Αυτός που ελέγχει το τρένο φεύγει τελευταίος. Κανένας δεν φεύγει όταν όλα είναι καλά. Αν ήταν τώρα το τελευταίο παιχνίδι θα σας έλεγα το λόγο. Τώρα έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, δεν ήταν σε φόρμα, περίμενα πολλά απ' αυτούς. Βγήκαμε από το κύπελλο και αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες σε άλλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα