"Οι παίκτες μας είχαν το μαχαίρι στα δόντια" (ηχητικό)

"Δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο. Μην ξεχνάτε ότι και με αυτά τα εντυπωσιακά διαστήματα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τα τελευταία λεπτά και θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα", ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς ΑΕΚ ο Κυριάκος Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Κάναμε απλά το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειάζονται. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να πετύχουμε το ζητούμενο. Με βάση τις πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε για μεγαλύτερο σκορ, αποτέλεσμα και

προβάδισμα. Υπάρχει επαναληπτικός και θα πρέπει να δείξουμε ανάλογη συνέχεια για να τελειώσουμε τη δουλειά. Δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο. Μην ξεχνάτε ότι και με αυτά τα εντυπωσιακά διαστήματα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τα τελευταία λεπτά και θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήταν με το μαχαίρι στα δόντια όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα ενόψει της συνέχειας. Με το πρόγραμμα που έχουμε ενώπιον τους θα πρέπει ν' αφήσουμε στην άκρη τώρα το κύπελλο και να κοιτάξουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος. Το ηθικό σου είναι στο ζενίθ όταν παρουσιάζεσαι έτσι, διαφορετική όμως η προσέγγιση, διαφορετική η οργάνωση την Κυριακή. Δείξαμε σε όλη τη πορεία της σεζόν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα επιδιώξουμε το ίδιο και το βραδυ της Κυριακής.

Ανεξάρτητα από τις αλλαγές ο στόχος δεν αλλάζει, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους και όλοι θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Για όλους ισχύει αυτό και θα πρέπει να προσπαθούν οι προπονητές να φρεσκάρουν την ομάδα. Είχαμε ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου γι' αυτή τη σεζόν. Δίνουμε τώρα απανωτά ντέρμπι και το πιο σημαντικό είναι ότι όποιοι επιλέγονται να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους.

Στόχος μας ήταν να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης χωρίς να ασχοληθουμε με το άλλο παιχνίδι.

Για τον κόσμο: Οι ποδοσφαιριστές πήραν και παίρνουν μεγάλη ώθηση όταν επικρατεί τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κάνουμε κάλεμσα να μας συμπαρασταθεί και την Κυριακή και στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Για τον τεχνικό διευθυντή: Αυτό το θέμα το εξαντλήσαμε, είμαστε επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα