"Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει το φαβορί, αλλά..." (βίντεο)

Ο τεχνικός της Αστάνα, Στανιμιρ Στοΐλοφ μίλησε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά είπε:

"Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παίζοντας μόνο αμυντικά δεν θα καταφέρουμε ιδιαίτερα πολλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θέλει την νίκη. Η δική μας ομάδα είναι νέα στο ευρωπαϊκό επίπεδο

και θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Όποια ομάδα θα έχει περισσότερη πειθαρχία και οργάνωση θα πάρει και την νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει το φαβορί όμως δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί".

"Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει επιθετικά, αλλά οταν παίζεις Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και άμυνα. Είμαι προπονητής που επιδιώκει τη νίκη"

Για το επίπεδο των δυο χωρών: "Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πιο ανεπτυγμένο. Είναι μπροστά 10-15 χρόνια όμως τώρα δυναμώνει και το ποδόσφαιρο στο Καζακστάν και γίνεται πιο δημοφιλές. Δεν θα περάσουν πολλά χρόνια για να φτάσουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο".

Για την τιμωρία Τουμάσι: "Θα προβούμε σε κυρώσεις προς τον ποδοσφαιριστή όμως θα κάνουμε κινήσεις για να μειωθεί η ποινή. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει σκοράρει πολλά γκολ. Παρόλο που τον χάσαμε, έχουμε καλούς παίκτες που θα πρέπει να επιδιώξουν ένα καλό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα