"Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να εκπλήξει κάποιους από τους γίγαντες"

Η Ισπανική ιστοσελίδα, Marca.com αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ και τονίζει ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο, ενώ αναφέρεται και στον αποκλεισμό της Μπιλμπάο από τους γαλαζοκίτρινους.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Marca:
Ο ΑΠΟΕΛ είναι το αουτσάιντερ στον 8ο όμιλο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2012 αγωνίστηκε με την Ρεάλ για τους

8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε 3-0 στη Λευκωσία και 5-2 στο Μπερναμπέου. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να εκπλήξει κάποιους από τους γίγαντες. Είναι πραγματικότητα, όπως και στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Δεν έχουν τίποτα να χάσουν
Με προπονητή τον Γιώργο Δώνη και τρεις Ισπανούς στο ρόστερ Πάρντο (λάθος της Marca αφού έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ), Ρουέδα και Λάγο. Πέρασε από τους τρεις προκριματικούς γύρους για να φτάσει στους ομίλους. Είναι σε θέση να βάλει μπελάδες και δεν έχει κάτι να χάσει στους ομίλους.

Η ομάδα που απέκλεισε την Ατλέτικο, δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πέρσι. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έφυγε από την ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου,' με 26 πρωταθλήματα.

Στην ομάδα που δεν υπάρχουν αστέρια, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο, ο οποίος σκόραρε τρία γκολ στα προκριματικά και ήταν το κλειδί για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα