"Ο "ερυθρόλευκος" Βούρος για ΑΠΟΕΛ"

Μπορεί εδώ και μέρες να γράφεται ότι ο Μανιάτης θα κλείσει στον ΑΠΟΕΛ, όμως άλλος ένας από τον Ολυμπιακό, έχει μπει στη λίστα των "γαλαζοκιτρίνων", σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr. Ο λόγος για τον νεαρό Πραξιτέλη Βούρο, που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό και

θα παραχωρηθεί πολύ πιθανόν με τη μορφή δανεισμού.

Το δημοσίευμα:

"Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Ποιον δίνει στην Κύπρο για να προχωρήσει μεταγραφή επιθετικού! Τέτοιος είναι και ο Γιάννης Μανιάτης, που θέλει ο ΑΠΟΕΛ, αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Σκύλος άλλος είναι πολύ κοντά στο να πάει δανεικός στην Κύπρο!

Ο λόγος για τον Πραξιτέλη Βούρο, που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους πρωταθλητές Κύπρου".

Κάτι που αποδεικνύει άλλη μία φορά τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι και ενισχύσει το ρεπορτάζ του SportDog για τον "κλεισμένο" από τον Ολυμπιακό Πιέρο Σωτηρίου!

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως έχει αποκαλύψει ο Σκύλος από τις 9 Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει ήδη τον παίκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα