"Να βγάλουμε τα στοιχεία που μας έχει συνηθίσει ο κόσμος"

Για το σημερινό ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λίνκολν στις 20:00, μίλησε από πλευράς ΑΕΚ ο Κυριάκος Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ανοίγουμε τον χορό και επί ευκαιρία εύχομαι σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν Ευρώπη. Σοβαροί και όπως πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία μας, που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Όσο πιο μεγάλο το προβάδισμα τόσο το καλύτερο. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα εκμεταλλευτούμε

την έδρα μας. Αν είναι με μηδέν παθητικό, θα είναι το καλύτερο και το ιδανικό. Δουλειά της τεχνικής ηγεσίας ήταν να μαζέψει στοιχεία.

Ταξίδεψε στο Ταλίν για τον πρώτο αγώνα ο Ηλίας Χαραλάμπους για να μεταφέρει όλα τα στοιχεία στο τεχνικό τιμ από το παιχνίδι Levadia Tallinn-Cork City, αν και εφόσον προκριθούμε.

Ο Μουρίγιο, λόγω της τιμωρίας του από πέρσι, είναι εκτός, ο Κάσες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια. Μόισοφ, Τρούγιολς και Ακοράν επίσης έχουν μικροπροβλήματα και θα δούμε αν θα τους έχουμε στη διάθεση μας στον επαναληπτικό. Είναι μεγάλη ανάγκη κάτω από αυτές τις συνθήκες να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι αυτονόητος ο στόχος. Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό στην ΑΕΚ Αρένα, είναι ιστορικό το παιχνίδι, γι' αυτό και τους θέλουμε δίπλα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα