"Να μην χαλάσουμε ότι χτίσαμε"

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Λέφσκι Σόφιας. 

Οι δηλώσεις του: 

"Πάντα σέβεσαι τον αντίπαλο και έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα και για να μην χαλάσουμε ότι χτίσαμε, θέλουμε καλή εμφάνιση στη Σόφια. Η Λέφκσι έχει καλή ομάδα και δεν επαναπαυόμαστε. Αναμφίβολα με ένα γκολ θα πάρουν τα πράγματα

τον δρόμο τους.

Όσο καλή κατασκοπεία και αν έχεις κάνει, τον μαθαίνεις καλύτερα όταν αγωνιστείς μαζί του. Πήραμε το καλό αποτέλεσμα και εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας. Πάμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε στην έδρα της Λέφσκι.

Το αγωνιστικό πλάνο αφορά την τεχνική ηγεσία. Γνωρίζοντας τον τρόπο που παρουσιάζεται η ομάδα μας εκτός έδρας, εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το πως θα μας βγει μέσα στο παιχνίδι, είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.

Είναι θετικό ότι δεν έχουμε προβλήματα. Να πάμε με όλες τις επιλογές που υπάρχουν. Είναι σημαντικό τώρα που ψάχνει τον ρυθμό η ομάδα να μην υπάρχουν προβλήματα.

Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων, αλλά ως φιλοξενούμενοι έχουμε εισιτήρια της κατηγορίας 1. Περιμένουμε  να δηλώσουν τα στοιχεία οι φίλαθλοι μας. Μπορούμε μέχρι 200 εισιτήρια.

Περιμένουμε εξελίξεις οποιαδήποτε ώρα. Ο κόσμος να περιμένει την επίσημη ενημέρωση.

Ο Μουρίγιο δεν περιμένει να δει τι θα κάνουμε στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα