"Μόνο στην Κύπρο έχουμε επιλεκτική αναβολή παιχνιδιών"

Ακούστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπους τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

Για το ναυάγιο με Μιχαήλ: Αν και υπήρχε μία προγραμματισμένη συνάντηση, ειδοποιηθήκαμε χθες ότι δεν επιθυμούν να συναντηθούμε και ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν έχουμε ούτε εξηγήσεις, ούτε δικαιολογίες. Είχαμε ήδη συμφωνήσει στο οικονομικό την περασμένη εβδομάδα. Οι θέσεις των ξένων και των κοινοτικών είναι συμπληρωμένες, οπόταν πάμε για κάτω των 21. Μπορούμε

να περιμένουμε μέχρι κα ι τελευταίες μέρες του Αυγούστου, υπάρχουν θέσεις που μας καίνε περισσότερο. Ο Κατσιημήτρος βρίσκεται στη λίστα του Μπενίτο, θα το δούμε στις επόμενες μέρες.

Περισσότερο επείγει το θέμα του μέσου, ο Καμπρέρα χρειάζεται χρόνο, δεν έχει κάνει προετοιμασία και από εκεί και πέρα να δούμε τι άλλο μπορούμε να έχουμε στην επίθεση. Δεν υπάρχει κάτι άμεσα, υπάρχει όμως μία μικρή λίστα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με μερικούς.

Δεν αποκλείουμε το οτιδήποτε, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Ο Πελέ είναι καλά, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, σήμερα ακολούθησε και φουλ το πρόγραμμα προπόνησης.

Είμαστε στην αναμονή για την απόφαση του Κοντονή στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένουμε γιατί αν υπάρξει αναβολή στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, το φιλικό θα είναι με ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Μόνο στην Κύπρο έχουμε το φαινόμενο της επιλεκτικής αναβολής παιχνιδιών. Αν δεν γίνει με ελληνική ομάδα, θα κάνουμε φιλικό με ομάδα της Β' κατηγορίας. Θα ήταν καλύτερο να αναβληθεί όλη η 1η αγωνιστική και όχι επιλεκτικά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα