"Καζάνι που βράζει" η οικονομία των κατεχομένων λόγω κρίσης

Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι Τουρκοκύπριοι, καθώς το τελευταίο τρίμηνο έχει επιβληθεί αύξηση στην τιμή όλων των προϊόντων και ο κόσμος πλέον ανησυχεί πώς θα τα βγάλει πέρα τον Σεπτέμβριο.

Ο κόσμος πάει να τρελαθεί, όλες οι τιμές στα αγαθά αλλάζουν καθημερινά, αυξανόμενες συνεχώς, όπως το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα εν

τω μεταξύ το πακέτο μέτρων της ψευδοκυβέρνησης για την οικονομία, με προειδοποιήσεις για έλεγχο ενάντια στην αισχροκέρδεια και τους καιροσκόπους εμπόρους

Όπως δήλωσε ο ψευδοπρωθυπουργός Τουφάν Ερχιουμάν, «δεν θα ανεχθούμε τους κερδοσκόπους. Θα κάνουμε αυστηρούς ελέγχους των τιμών για να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια από τις υπέρογκες αυξήσεις σε κάποια προϊόντα, στις οποίες προέβησαν από μόνοι τους οι έμποροι».

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να διπλασιαστεί η τιμή του ψωμιού και θα αυξηθεί εκείνη του γάλακτος, αφού θα προστεθούν οι αυξήσεις σε γκάζι, νερό, ρεύμα.

Φυσικά για το κόσμο που ξοδεύει αρκετά χρήματα για τα σημαντικά αγαθά, τα πράγματα δεν είναι καλά.

Σε σύγκριση με τον περασμένο Μάιο έχει επέλθει αύξηση 12% στο καλάθι της νοικοκυράς που αφορά τα βασικά προϊόντα για ένα σπίτι, το οποίο περιλαμβάνει ψωμί, γάλα, αβγά, γιαούρτι, ζάχαρη, αλάτι, βούτυρο, τυρί και λάδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καζάνι,kazani