"Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο"

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί 15 Δεκεμβρίου, οι Φιλανθρωπικοί Αγώνες της Αστυνομίας για τους δικούς μας, μικρούς ήρωες. Η διοργάνωση με τίτλο «Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο», πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Αθαλάσσας, στην Λευκωσία.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνα δρόμου 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 12 χρονών, αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων για όλους.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό.

Εκεί βρέθηκε τόσο

ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Αρχηγός Αστυνομίας αλλά και ο «εμπνευστής» της ιδέας, Λουκάς Φουρλάς.

«Η @Cyprus_Police σήμερα ένωσε τίς δυνάμεις της με τον κόσμο για ιερό σκοπό. Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί να πολεμά μόνο του τον καρκίνο. Η ανταπόκριση άκρως συγκινητική. Ευχαριστώ όλους. Τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας.@loucas_fourlas στις 22/12 θα είμαστε εκεί. #Cyprus.» ανέφερε ο Αρχηγός Αστυνομίας.

«Πάρκο Αθαλάσσας. Αυτό που ξεκίνησε σαν μια μοναχική πρωτοβουλία πήρε την μορφή μιας θάλασσας ανθρωπιάς. @Cyprus_Police @ZACHARIASCHRYS2 Σας ευχαριστώ. Αυτό το κύμα αγάπης φτάνει σήμερα μέχρι το παιδοογκολογικο», ανέφερε σε tweet του ο Λουκάς Φουρλάς.

Η @Cyprus_Police σήμερα ένωσε τίς δυνάμεις της με τον κόσμο για ιερό σκοπό. Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί να πολεμά μόνο του τον καρκίνο. Η ανταπόκριση άκρως συγκινητική. Ευχαριστώ όλους. Τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας.@loucas_fourlas στις 22/12 θα είμαστε εκεί. #Cyprus. pic.twitter.com/1F7kO9Y08e

— Zacharias Chrysostom (@ZACHARIASCHRYS2) December 15, 2018

Πάρκο Αθαλασσας. Αυτό που ξεκίνησε σαν μια μοναχική πρωτοβουλία πήρε την μορφή μιας θάλασσας ανθρωπιάς. @Cyprus_Police @ZACHARIASCHRYS2 Σας ευχαριστώ. Αυτό το κύμα αγάπης φτάνει σημερα μέχρι το παιδοογκολογικο. pic.twitter.com/Z8iYtyiFMw

— Loucas Fourlas (@loucas_fourlas) December 15, 2018

Σε μισή περίπου ώρα ξεκινούν οι αγώνες και ο κόσμος δίνει δυναμικά το παρών του. Όλοι μαζί για ένα ένα ιερό σκοπό. pic.twitter.com/qwEFe6mrrF

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) December 15, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα