"Η λύση είναι μία τζιαι μοναδική, να φέρεις τον Κετσπάγια"

Μερίδα φίλων της Ανόρθωσης ζητούν ριζικές αλλαγές στην ομάδα τους για τη νέα σεζόν, για να δουν κι' αυτοί τη δικιά τους "Ανάσταση". Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με την πρόσληψη του τεχνικού Αλμπέρτο Μπενίτο, ο οποίος θα αρχίσει να βάζει μπρος το πλάνο για τον προγραμματισμό της νέας Ανόρθωσης.

Μία από τις αλλαγές που ζητούν μερικοί υποστηρικτές της Ανόρθωσης είναι η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα, εκεί όπου μεγαλούργησε. Αρκετοί βέβαια είναι και αυτοί που τον κατακρίνουν για τις επιλογές του, όμως υπάρχουν κι' αυτοί

που πιστεύουν στον ίδιο και ότι μόνο ο Γεωργιανός τεχνικός μπορεί να "ξελασπώσει" την Ανόρθωση και να την στείλει του χρόνου Ευρώπη. Μάλιστα αυτή η μερίδα φίλων της "Κυρίας" δημιούργησαν και σελίδα στο facebook με όνομα "Πρόεδρε φέρε τώρα τον Τιμούρ πίσω στον Ναό". "Τιμούρ η μόνη λύση", ένα σχόλιο από την εν λόγω σελίδα.

Μάλιστα ένας φίλος της σελίδας γράφει και το εξής:

"Θεέ μου μεγαλοδύναμε που 'σαι ψηλά τζιει πάνω. Βοήθα μας να φύουν οι ανίκανοι τζιαι να 'ρτουν άλλοι πάνω. Τζι' όσο για σένα Πρόεδρε που βάλλεις τα ριάλλια, η λύση είναι μία τζιαι μοναδική, να φέρεις τον Κετσπάγια".

Keywords
Τυχαία Θέματα