"Η ευθύνη είναι δική μου, είμαι στη διάθεση της διοίκησης"

"Αν κάποιοι θέλουν αλλαγή στην ομάδα, είμαι στη διάθεση της διοίκησης", δήλωσε με πικρία ο Σάββας Δαμιανού στη δημοσιογραφική διάσκεψη με το τέλος του αγώνα και την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι δηλώσεις του Σάββα Δαμιανού:

Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, κρίνεται στις μονομαχίες και εκεί υστερούσαμε και επιθετικά και αμυντικά. Το παιχνίδι δεν χάθηκε σήμερα αλλά τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έχω παράπονο, η ευθύνη είναι δική μου.

Αν κάποιοι θέλουν αλλαγή στην ομάδα, είμαι στη διάθεση της διοίκησης. Πρέπει να λέμε από που ξεκινήσαμε και από προερχόμαστε. Αν αυτό είναι το καλό της ομάδας... Δεν ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που ήρθαμε, καταφέραμε ν' ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Φυσικά και οφείλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο, η ευθύνη είναι δική μου. Το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο. Δεν υπάρχει πίκρα, βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Υπάρχει μία ευγνωμοσύνη, κάποιοι δεν ξέρουν... Βρεθήκαμε πολύ γρήγορα σε δύσκολα πρωταθλήματα. Δεν δέχομαι ότι ξαφνικά γίναμε οι χειρότεροι. Είναι κάπου στη μέση τα πράγματα, αναγνωρίζω την πίκρα του κόσμου, απολογούμαι. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη μέσα από την ομάδα. Όλοι είμαστε μέρος της ομάδας και πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά. Εγώ δεν συμφωνώ με τα πλέι οφ, εμείς θεωρώ ότι καταφέραμε με το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε κατηγορία. Θα υπάρχουν υποψίες, σκευωρίες, φαντάσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα