"Γκρέμισε" τα πάντα σε 15 ημέρες η Ίντερ

Εφιαλτικός Δεκέμβριος για την Ίντερ, αφού μετά το αποψινό 0-0 με την Λάτσιο κατάφερε μέσα σε 15 ημέρες... να γκρεμίσει τα πάντα, μένοντας στο -7 από την κορυφή του πρωταθλήματος και εκτός Κυπέλλου!

Με ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι καθώς μετά από φάση διαρκείας ο Λούκας Λέιβα μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τους αμυντικούς της Ίντερ να απομακρύνουν.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει πρόβλημα στον Χαντάνοβιτς. Η

πρώτη ευκαιρία για την γηπεδούχο Ίντερ ήρθε στο 30 λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο Στρακόσια απομάκρυνε το σουτ του Πέρισιτς.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η Ίντερ ήταν καλύτερη και με πρωταγωνιστή τον Ματίας Βεσίνο είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45 λεπτό, αλλά το σουτ του 26χρονου μέσου βρήκε πάνω στον αμυντικό της Λάτσιο Στέφαν Ράντου.

Μόλις δύο λεπτά μετά από την χαμένη ευκαιρία του, ο Βεσίνο παραλίγο να βάλει αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λουίς Αλμπέρτο, όμως για... καλή του τύχη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 57' με τον Μπόρχα Βαλέρο να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Στρακόσια με ωραία επέμβαση και τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού να διώχνει σε κόρνερ. Στο 60' η Λάτσιο ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σκρίνιαρ μετά από σουτ του Ιμόμπιλε, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζιανλούκα Ρόκι με τη βοήθεια του VAR έκρινε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Η φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 74', όταν μετά από ωραία κεφαλιά πάσα του Μάρουσιτς ο Άντερσον βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «Νερατζούρι», έκανε το σουτ, όμως ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Η Λάτσιο στο 80' έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ιμόμπιλε γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του Άντερσον ήταν αρκετά κακό και πέρασε άουτ.

Η Ίντερ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Πέρισιτς στο 82', καθώς ο Κροάτης, βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της Λάτσιο, αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω στον Στρακόσια, που μπλόκαρε εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα