"Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής μου"

Μπορεί τα δύο γκολ της Γιουβέντους να άνοιξαν ξανά την υπόθεση πρόκριση στην ρεβάνς του Μονάχου, μία ιστορία που είχαν φροντίσει να κλείσει από το Τορίνο, Μίλερ και Ρόμπεν, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει καμία αμφιβολία, ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα στην ζωή του.

«Εκείνοι είχαν τρεις ευκαιρίες για γκολ και σημείωσαν δύο. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε ότι θα έρθουμε στο Τορίνο, θα κυριαρχήσουμε

για 90 λεπτά, χωρίς η Γιουβέντους να κάνει ένα σουτ,» είπε ο προπονητής της Μπάγερν. «Στο τέλος μετράει μόνο το αποτέλεσμα, μιλάμε για το τελικό 2-2, αλλά κάνεμ ένα φανταστικό παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα στην ζωή μου. Ο Μάντζουκιτς είναι καλός, ο Ντιμπάλα που καλός, μιλάμε για τους φιναλίστ της διοργάνωσης, τέσερις φορές πρωταθλητές Ιταλίας. Είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, όταν έρχεσαι να αγωνιστείς σε αυτό το υπέροχο στάδιο, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα έρθουμε εδώ να νικήσουμε με 0-7. Ξέρω ότι στην Ιταλία ασχολείστε με την φυσική κατάσταση. Για εμένα μετράει μόνο η ψυχολογία. Εκείνοι την περασμένη χρονιά ήταν καλύτεροι από εμάς. Στην ρεβάνς δεν θα υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιθετική τους δύναμη, όχι μόνο στις αντεπιθέσεις. Θα είναι μία όμορφη συνάντηση,» συμπλήρωσε ο Καταλανός προπονητής της Μπάγερν .

Keywords
Τυχαία Θέματα