"Εάν υπάρχει σχετική τιμωρία στην Κύπρο και άμεση όλοι φέρνουν το νού τους"

Εποχή της ταχύτητας, χαρακτήρισε αυτή που βιώνει το ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Χατζηπιερής. Ο Κύπριος προπονητής μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι οι ομάδες στην Κύπρο είναι αργές, ενώ συμβούλευσε τους συναδέλφους του να ανακαλύπτουν συνεχώς πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου να βρίσκουν τις λύσεις για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς

"Οι ομάδες μελετούν με τα πιο σύγχρονα μέσα πλέον και βρίσκουν τρόπο να αντιμετωπίζουν τον αντίπαλο. Θα πρέπει να

βρίσκονται οι τρόποι οι προπονητές να αλλάζουν τα συστήματα και να παίζουν με ταχύτητα. Είμαστε πολύ αργοί στην Κύπρο. Οι προπονητές πρέπει να ανακαλύπτουν συνεχώς πράγματα, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όπως χθες ο Αυγουστή που έβαλε τον Σόουζα μπροστά. Μπαίνει στην περιοχή και έχει επιθετικότητα. Του βγήκε. Λέω το τελευταίο παράδειγμα. Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές. Πρέπει να δουλεύουν και να βρίσκουν συνεχώς πράγματα".

Για τον ΑΠΟΕΛ και το σκηνικό μετά το γκολ: "Δεν μπορείς να παίζεις χωρίς καθαρό μυαλό. Πρέπει να συνδυάζεται με την πίστη. Ο Σόουζα χθες ήταν πολύ καλός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν πολύ πιο καλός, βοήθησε βέβαια και το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα έχει πρόβλημα ψυχολογίας. Αν ήταν παιχνίδι σε προυγούμενες χρονιές δεν θα υπήρχε τέτοιος έντονος πανηγυρισμός. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν ομάδα με κάθετο ποδόσφαιρο. Πέραν του Νατέλ, οι υπόλοιποι επιθετικοί ήταν πίσω. Έδωσε νέα πνοή και ο Ντογκαλά. Δεν υπήρχε πίεση στην άμυνα. Δεν υπάρχει ακόμα ομοιογένεια. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ακόμα προσανατολισμό αρκετά πράγματα και θα πρέπει να αξιολογήσει ακριβώς πως είναι για να πάει στο επόμενο κομβικό παιχνίδι με την Ανόρθωση".

Για την ΑΕΚ του Καταλά: "Η  φιλοσοφία της ομάδας άρχισε να μαζεύεται ξανά σε καλό προσανατολισμό, με νεαρούς και μεγάλους έμπειρους ποδοσφαιριστές".

Για την Ομόνοια και την Ανόρθωση: "Είναι επηρεασμένες από την Ευρώπη. Η Ομόνοια πιστεύω πως είναι επηρεασμένη και από την αποχώρηση του Τιάγκο, αλλά και από το γεγονός ότι ο Τσέποβιτς είναι πολύ πίσω σε σχέση με πέρυσι τον Ιανουάριο όταν ήρθε".

Το τέσσερα στα τέσσερα του Απόλλωνα: "Δεν το περιμέναμε. Έφερε ένα στοιχείο την ταχύτητα. Οι παίκτες από τη μέση και πάνω έχουν ταχύτητα. Όταν έχεις αυτό το στοιχείο θα δημιουργήσεις καταστάσεις, ακόμα και αν παίζει ανορθόδοξα".

Για την ΑΕΛ: "Είναι ομάδα συγκροτημένη και είναι έργο του Κέρκεζ η ομάδα"

Για την Κυπριακή διαιτησία: "Η γνώμη μου εδώ στην Κύπρο, εαν υπάρχει σχετική τιμωρία και άμεση όλοι φέρνουν το νού τους. Δεν πιστεύω ότι υστερούν οι Κύπριοι σε σχέση με τους ξένους που φέρνουμε. Έγινε ένα κατεστημένο που επηρεάζονται οι διαιτητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα