"Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Παρί ο Βενγκέρ"


Ο Αρσέν Βενγκέρ, ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, αποφάσισε να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη τόσο στους "κανονιέρηδες" όσο και γενικότερα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.



Ο Αλσατός τεχνικός ανακοίνωσε, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, το "τέλος εποχής", δίχως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι πιθανό, λοιπόν, τα μελλοντικά πλάνα του να μην περιλαμβάνουν τη θέση του προπονητή.

Μάλιστα,

σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Βενγκέρ δεν αποκλείεται να αναλάβει Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι, στο πλευρό του Τόμας Τούχελ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο διάδοχος του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Ουσιαστικά, ο Αλσατός τεχνικός θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο, ενώ παράλληλα θα είναι ο υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να έχει την εμπειρία της Ντόρτμουντ, αλλά σίγουρα η βοήθεια του Βενγκερ θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα