"Δεν υψώνουμε λευκή πετσέτα"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι όσο υπάρχουν ελπίδες, η ΑΕΛ θα τις κυνηγά.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ για τη διαιτησία: "Μια φορά τοποθετηθήκαμε και είχαμε πληρώσει πρόστιμα γι’ αυτό. Αποφεύγαμε να ανεβάζουμε τους τόνους. Μπαίνουμε στο μίνι μαραθώνιο και αντιλαμβάνεστε το πόσο μεγάλη είναι η πίεση για όλους".

Για

την ισοπαλία με Πάφο και τη συνέχεια: "Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην τελευταία φάση ισοφαρίσαμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν δύσκολη η κατάσταση και δεν σημαίνει ότι υψώνουμε λευκή πετσέτα. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας μέχρι το τέλος. Θα επιδιώξουμε στον μαραθώνιο να καλύψουμε αυτή την απόσταση. Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας και το σκηνικό είναι δύσκολο. Όσο υπάρχουν ελπίδες, είσαι αναγκασμένος να τις κυνηγήσεις".

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ και το κάλεσμα στον κόσμο: "Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Αύριο θα επιδιώξουμε να θέσουμε βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο πλευρό της ομάδας. Είναι προνομιακές οι τιμές για τα πλέι οφ και καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά".

Keywords
Τυχαία Θέματα