"Δεν το πιστεύω ότι δεν πετύχαμε 3-4 τέρματα"

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Αναλυτικά:

"Καταφέραμε να προκριθούμε εκεί που μας περιμένουν καλές ομάδες. Ήταν εντυπωσιακή η εμφάνισή μας, δεν το πιστεύω ότι δεν πετύχαμε 3-4 τέρματα. Η ποιότητα και η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετικές. Ο κόσμος μπορεί να ήταν 12 χιλιάδες αλλά ήταν λες και υπήρχαν 60-70 χιλιάδες, θύμισε την έδρα της Σέλτικ. Αυτό τον τρόπο παιχνιδιού ήθελα από την αρχή και χαίρομαι που το είδα σήμερα. 

Η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή, μας

έλειπε το τέρμα. Ήταν μονόλογος ο αγώνας για εμάς. Στο τέλος ήταν ανοικτό το παιχνίδι, υπήρχε άγχος. Θα ήταν άδικο αν δεν παίρναμε την πρόκτηση και θα είχαμε εμείς την ευθύνη. Οι φάσεις ήρθαν από όλους τους παίκτες και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Εκεί που χρειαστήκαμε τον δικό μας τερματοφύλακα, έκανε τις δικές του αποκρούσεις. Δεν είμαστε ούτε η Λίβερπουλ ούτε η Τσέλσι, είμαστε η Ομόνοια και παίξαμε πολύ καλά. Ελπίζω να διατηρήσουμε αυτά τα επίπεδα απόδοσης. 

Ήταν απίστευτο που δεν σκοράραμε και αυτό με στεναχώρησε. Δεν ξέραμε πώς θα τελειώσει αυτός ο αγώνας. Ένας προπονητής βλέπει την ποιότητα της ομάδας και οι παίκτες τα έκαναν όλα εκτός από το τέρμα. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει κάποια φάουλ στον Λοίζου. Είναι μια σπουδαία νύχτα για τον ίδιο και τον σύλλογο. 

Είμαι ικανοποιημένος με την ένταση και την επιθετικότητα της ομάδας μου. Ανησυχείς όταν μένει το 0-0, όμως είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. 

Θα πάρουν όλοι παίκτες ευκαιρίες. Παράδειγμα ο Σέχου αλλά και αρκετοί νεαροί. Παίκτες βασικοί χρειάζονται και ανάσες. Είδαμε αντίδραση και καλή διαχείριση της πίεσης". 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, 3#454,den, 3#454