"Δεν παρασυρόμαστε από την κατάσταση της Ανόρθωσης"

Ο αντιπρόεδρος του Ερμή Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ματς του Ερμή με την Ανόρθωση αλλά και για τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική. Ο κ. Ανδρέου δήλωσε ότι στον Ερμή δεν παρασύρονται από την κατάσταση που επικρατεί στην Ανόρθωση.

Ο Μιχάλης Ανδρέου στο Ράδιο Πρώτο:

"Κρατάμε την ουσία, που ήταν η σωστή αντίδραση της δικής μας ομάδα μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με την Καρμιώτισσα. Είχαμε σωστή αντίδραση, γυρίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Η ομάδα μας δεν προετοιμάστηκε

σωστά στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Είχαμε πει ότι σε όλα τα παιχνίδια θα τα δίνουμε όλα, έτσι κάναμε με τον Απόλλωνα και ήρθε και το αποτέλεσμα. Μετά από την πίεση από τον προπονητή και τον πρόεδρο, παρουσιάστηκε σαφώς αλλαγμένη. Από εδώ και πέρα θα είμαστε διαφορετικοί, τα στοιχεία που είχαμε στον Απόλλωνα, ευχόμαστε να τα έχουμε και στα επόμενα παιχνίδια με όλους τους αντιπάλους. Δεν παρασυρόμαστε από τ’ ότι η Ανόρθωση δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Παίζουμε στο ίδιο γήπεδο, άρα το παιχνίδι θεωρείται και για εμάς εντός έδρας. Πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα προς τον αντίπαλο. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μας να προσγειωθούν μετά τη μεγάλη μας νίκη για να παρουσιαστούμε σοβαροί και μετρημένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα