"Δεν έφτυσα ποτέ στον Ντε Καμάργκο"

Μέσα στο σκεπτικό της απόφασης για την μή τιμωρία του Καταλά για την παραπομπή του λόγω φτυσίματος στον Ντε Καμάργκο, υπάρχουν δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τον ισχυρισμό του συμβάντος, δηλώνω ότι εκείνη τη στιγμή είχα την μπάλα μπροστά μου και ήμουν έτοιμος να πάρω την κατοχή της αλλά ο τερματοφύλακας μας, κ. Juan Pablo Colinas, μου φώναξε και μου ζήτησε την μπάλα. Λόγω αυτού, αμέσως σταμάτησα με σκοπό να του επιτρέψω να πιάσει την μπάλα και η γλώσσα του σώματος μου παρερμηνεύτηκε. Όπως έχω ήδη δηλώσει,

δεν έφτυσα ποτέ τον κ. De Camargo».

Επίσης ο ποδοσφαιριστής στην εν λόγω δήλωσή του αναφέρει τον ισχυρισμό περί επικοινωνίας του με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ De Camargo και αναφέρει (σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά) τα ακόλουθα:

«Περαιτέρω, με την παρούσα δηλώνω ότι έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον κ. Rinck De Camargo Igor Alberto, την Πέμπτη 25/1/2018, καθώς ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου αναφορικά με τον ισχυρισμό του συμβάντος. Συγκεκριμένα, του είπα ότι δεν τον έφτυσα και συμφώνησε μαζί μου ότι δεν είχα κάνει τίποτα λάθος. Την επόμενη μέρα του ζήτησα να μου αποστείλει μια δήλωση που να λέει το πιο πάνω, ωστόσο, άλλαξε την θέση του λέγοντας μου ότι είδε το βίντεο ξανά και δεν ήξερε τι να σκεφτεί για το αναφερόμενο συμβάν. Επίσης, μου ευχήθηκε καλή τύχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα