"Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για Δώνη..."

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε και για την κλήρωση και για τους τραυματίες αλλά και για το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Δώνη.

Ενημέρωσε Πρόδρομο ο Δώνης, αλλά ως εκεί...

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ακόμη και αν περάσουμε πάλι δεν ξέρουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό για να μπόρουμε να μιλάμε και μετά από αυτόν. Τίποτα δεν έχει

εξασφαλιστεί ακόμα, πρέπει με σοβαρότητα να υποδεχθούμε αύριο τον Ερμή. Θέλουμε νίκη και αν είναι δυνατόν με μηδέν παθητικό. Ο Ερμής έχει μοναδική έγνοια τον επαναληπτικό, στο πρωτάθλημα δεν κινδυνεύει. Θα είναι επικίνδυνος και προσηλωμένος. Τίποτα δεν έχει κριθεί, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά. Όταν δεν έχεις σταθερότητα... Και με Πάφο και με Ομόνοια ξεκινήσαμε καλά όμως αποδείχθηκε ότι οποιαδήποτε στιγμή εφησυχασμού μπορεί να σου κοστίσεια. Πρέπει να βελτιωθούμε, γνωρίζουμε τους λόγους που γίνεται αυτών. Είναι και η αλλαγή προσώπων. Μην ξεχνάμε ότι η αμυντική μας γραμμή είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με το ξεκίνημα μας. Οι δύο από τους τέσσερις ήρθαν τώρα τον Ιανουάριο. Ο Νικόλας Ιωάννου, προέρχεται από διάστημα αποχής. Μόνο με το χρόνο μπορεί να βελτιωθεί αυτό, είναι και η επιστροφή του Καρλάο".

Για Εφραίμ και Λάγο: "Επέστρεψε Κύπρο, Δευτέρα ήταν Αρχάγγελο. Ξεκίνησε προοδευτικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων και ακολούθως θα αξιολογηθεί. Και ο Λάγο είναι εκτός θα χρειαστεί χρόνος να επανέλθει".

Για Δώνη: Ο Δώνης ενημέρωσε τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον της ομάδας. Ήταν φιλολογική προσέγγιση και όχι επίσημη πρόταση. Δεν μπορώ να ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να προκύψει σε αυτό το ζήτημα. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάτι γιατί δεν έχει επίσημο ενδιαφέρον. Δεν μιλάμε εμείς με την ομάδα, ούτε ο Δώνης. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, απλά μας ενημέρωσε λόγω δημοσιευμάτων. Ότι τον προσέγγισαν τηλεφωνικώς, τίποτα περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα