"Δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι"

Για το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και το αυριανό κομβικό με την Ομόνοια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι τόσο σύντομο το χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα. Το αναλύσαμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το λιγότερο δεν θα έπρεπε

να το χάσουμε. Υπάρχουν παράπονα, όλος ο κόσμος είδε το παιχνίδι. Και τα στατιστικά και τις κάρτες των δύο ομάδων τις έχετε. Και αν ακούσατε και τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα ρατσιστικά στον Μάρκο Αιρόσα. Με λυπεί αφάνταστα, γιατί το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες σε τέτοια περιστατικά όχι μόνο στο παιχνίδι το δικό μας. Ξέρουμε ότι δεν φταίνε οι ομάδες, το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα, την ίδια στιγμή, σε 2 περιπτώσεις στο ημίχρονο, στείλαμε τον άνθρωπό μας για να καταγραφούν αυτά τα περιστατικά.

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτά τα ζητήματα. Η ομοσπονδία πρέπει να το δει σοβαρά. Δεν είναι μόνο ο χουλιγκανισμός και η βία που ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Πρέπει να απασχολήσει πρώτα την ΚΟΠ και να δείξει τον δρόμο προς τα σωματεία, να εφαρμόσουμε κάποιες τακτικές. Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν είναι οι μοναδικοί οπαδοί που έκαναν αυτό το πράγμα. Το θέμα δεν είναι να τιμωρηθούν, αλλά να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο που επικρατεί. Αντιλαμβάνεστε ότι κ άλλες ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές μαύρους, δεν τους αρέσει αυτό ούτε σε εκείνους ούτε σε εμάς.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: Δεν θα σταθούμε στις απουσίες. Οι Τόρες και Ρομάν είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Δεν μπορέσαμε να εγγράψουμε τον Ντενίλσον λόγω διαφοράς στην ώρα.

Για τον Τεσέιρα: Θα προχωρήσουμε σε άλλη μία κίνηση, θα αφορά επιθετικό, όταν έχουμε κάτι θ' ανακοινωθεί επίσημα.

Για τον κόσμο αύριο: Θέλω να καλέσω όλες τις γυναίκες, τα παιδάκια να είναι στο γήπεδο. Δυστυχώς έχουμε αρκετό καιρό να νιώσουμε τη συμπαράστασή τους. Από το Παφιακό έχει να μας στηρίξουν τόσο έντονα. Είναι απογοητευτικά τα νούμερα και με το μέτρο. Με την πάροδο των 3-4 αγωνιστικών, η ΚΟΠ θα πρέπει να μελετήσει τα αποτελέσματα και όλοι μαζί να πάρομε τις αποφάσεις. Δεν αρέσει σε κανέναν. Δεν ήταν ατμόσφαιρα ούτε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ούτε με τον Απόλλωνα, κανείς δεν το χάρηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα